Ki volt az a Ruszli?
Figyelt kérdés
Egyik barátom mesélte, hogy egy kínai harcos volt a legjobb a világon. Hihetetlen hogy mennyire jó volt karatéban. Már hallottam korábban ezt a nevet. Nem értettem pontosan, lehet hogy nem így írják. Valamilyen Ruszli. Rákerestem de semmit nem dobott ki. Valóban élt ilyen harcművész ? [link]
Mit kell tudni róla? Lehet kínaiul írták a nevét? Mennyire volt valójában jó karatés, nem csak a filmekben?
2019. júl. 24. 13:11
1/4 anonim válasza:
Arnold dublőrje volt. Hamár itt a testépítő rovatban ...
2/4 anonim válasza:
Jah, Brúszlí? Bakker, mekkora trollkérdés, én meg benyaltam:)
3/4 anonim válasza:
Igen, a ruszli az a nyers hal páclében :-D
A kínai küzdősportos, az a Bruce Lee volt.
A 60-as években készített karate-filmeket, amikkel elindította a keleti küzdősportok divatját a nyugati világban. Fiatalon meghalt sajnos.
4/4 anonim válasza:
Nagyjából, de pontosabban kung fu-t tanult, aztán kidolgozta a saját stílusát, a jeet kune do-t. Egy harcművész, aki színészként filmre vitte ezt a "sportot", ezzel sok haragost szerezve magának a régi mesterek közül, akik nem akarták megosztani a nyugati világgal ennek a harcművészetnek a titkait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!