Nehéz megtanulni snowbordozni,40 év felett érdemes elkezdeni?
Azért, mert te azt csinálod? Kösz nem, én inkább kimegyek korcsolyázni.
Vagy snowboardozni, ha kiderül, hogy nem csak fiataloknak való.
Hagyd csak, kolompáréknál az a szokás, hogy a TV-t bámulják, nincs másra igényük :-)
Nekem ez tetszik, hogy 40 felett ilyen bevállalós valaki :-) nem is kell elásni magunkat :-)
Ha a korcsolya jól megy, akkor inkább a síelést ajánlják, ha pedig a gördeszka, szörf, wakeboard akkor pedig jöhet a snowbord.
A youtube-n van néhány oktató videó, érdemes megnézni, miből áll a technika.
A síelés elkezdéséhez nincs korhatár, csak megfelelő pálya és megfelelő oktató kell hozzá. A snowboardról nem tudok nyilatkozni, gondolom hasonlóak a feltételek, ha elég bevállalós hozzá valaki.
Nyugodtan elkezdheted ha elszánt vagy!
Én 35 évesen kezdtem el tavalyi szezonban. Mostanra sokkal jobb szintet értem el mint 3 szezon alatt a síelésben. Szóval szerintem könyebb mint a síelés, de az is lehet hogy ember függő! Van aki 50-60 évesen kezdi el! Nem vagy öreg hozzá nyugi. Ha esetleg van ami nem tiszta írj privátot és adok tanácsot ha tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!