Iameagle kérdése:
Milyen jégkorcsolyát vegyek? /haladó/ viszonylag sokat korcsolyázó/
Figyelt kérdés
A mostani korcsolyám tavaly még úgy ahogy elment, de most brutálisan szétszedi a lábam, 5órát mentem vele egyhuzamban, másnap megint mentem volna de konkrétan olyan volt mintha kitört volna a bokám, és ez tuti nem fog betörni, mert régóta megvan, és értem, hogy a korcsolyák kényelmetlenek, anyukám is mindig ezt mondja, de ennyire nem lehetne az nem? 2hetenre 1x elkorizgatnák vele, de amikor minden nap mennék nem tudok mit csinálni egyszerűen olyan brutálisan szétszedi a lábam, full zöld az egész, teljesen kétségbe estem, hogy ez most komolyan ennyire sz*^r, vagy letezik “kényelmes is?? A jelenlegi korim egy “jobb féle” decathlonos freestyle müanyag, csatos. A csat résznél nyomja durván a bokacsontom. Milyen korcsolyát vegyek ami árban nem haladja meg 15 000ret, alkalmas gyakori használatra, kényelmes, és nem kezdő ketegória, jól lehet menni vele, mindegy, hogy műkorcsolya, freestyle, vagy hoki stílusú, csak legyen kényelmes, és estleg csat, műanyag nélküli. Milyet ajánlotok? Deacathlonban találhatok jót műkori tipusuak közt?2018. dec. 25. 01:54
1/1 Skatebird válasza:
Ha műkori, ebben az árban a Botas Peggyt ajánlanám. Jó korit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!