Mennyire nehéz a jégkorcsolya?
Valószínű sokszor seggre fogsz huppani, szóval azt tudom tanácsolni, hogy az üleped és térded védd, vegyél fel minél vastagabb, esetleg víztaszító gatyát. Én overall-ban tanultam meg korizni, anno 7-8 évesen:D Gondolom mára már kiment a divatból, pedig tényleg az védett meg ezektől az esésektől, vastag és bélelt volt, nem is fájt, ha eltaknyoltam. Illetve feltétlen vigyél kesztyűt, szintén víztaszítót.
Nem nehéz megtanulni amúgy, jól leírtad, hogy mire kell figyelned. Térd berogyaszt egy picit, egyszerre egy lábbal siklasz előre, a testsúlyod pedig előreviszed.
Én mondjuk először megtanultam görkorizni, nincs nagy különbség a kettő között, csak annyi, hogy a jégkorival gördülékenyebb és sikamlósabb, vagy hogy mondjam. A nagynéném magára kötött egy sálszerű dolgot, én meg azt fogtam és úgy húzott. Aztán fokozatosan elkezdtem használni a lábam, miután meglett az egyensúlyom, és biztonságban éreztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!