Sítanfolyam itthon vagy külföldön?
Sziasztok!
Olyanoktól szeretnék érdeklődni, akik már elvégeztek valamilyen alap sítanfolyamot. Kinek mi a meglátása az itthoni és külföldi tanfolyamokról? Melyik éri meg jobban anyagilag, hosszútávon? Én itthon mennék el tanfolyamra heti 1-1 órára alapképzésre, úgy kalkulálom, hogy egy 12 alkalom 60ezer ft körül mozogna. Ez adna egy alap sítudást, de van, aki vitatkozik velem azzal, hogy mindez megéri. Vannak olyan, anyagilag is megfizethető, mondjuk 1 hetes ausztriai tanfolyamok, ahol ugyanez a tudás elsajátítható akár egész napos oktatások keretében, s a környezet által az élvezeti érték is ezáltal prioritást élvezhet a megítélésben?
Előre is köszönöm a segítséget!
Ez csakis tőled meg a pénztárcádtól függ....
Ha az a fontos hogy olcsó legyen akkor Magyarország. Ha többet rááldozol, és valóban komolyan veszed akkor igen az élmény miatt önmagában is megéri Ausztria. Bár nem tudom melyik részére mennél... Itt ahol én élek Tirolban gyönyörűek a hegyek és azért nem mindenki mondhatja el magáról hogy 3 ezer méter magasból csúszik le:)
De ezt meg is kell fizetni... Drága a szállás, drága a kaja, drága a bérlet, oktató stb...
Egész napos oktatásról még nem hallottam, mert az brutál fárasztó lenne egy kezdőnek :)
Szóval itt igazából neked kell mérlegelni hogy mit mennyi pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!