MrPifta kérdése:
Miért "nem lehetnek" NHL-játékosok az olimpián?
Figyelt kérdés
Azt értem, hogy a bajnokság nem áll le az olimpia idejére. De akkor miért nem az NHL-csapatok játszanak a válogatott játékosok nélkül? Az Olimpia fontosabb.2018. febr. 14. 13:13
1/6 TR75 válasza:
Szerintem azért, mert az NHL nagyobb biznisz.
Meg aztán, ha jól tudom, például a kanadaiak a világbajnokságot tartják "A" megmérettetésnek, az olimpiára gyakran szinte csak B-csapattal mennek, "egyetemi válogatottal".
2/6 anonim válasza:
Ezt én sem értem, az olimpiánál semmi sem fontosabb.
3/6 anonim válasza:
azért mert az nhl csapatok tulajai félnek sérülésnek kitenni a játékosait
az olimpia alig fizetne költségeket az nhl-nek
az nhl semmi jogdíjat videjófelvételeket nem kap az olimpiától
ebben az időben az nhl az egyetlen major sport az usában
szerintem valahol érthető
a kanadaiak egyáltalán nem avbt tartják megméretetésnek bár szeretik megnyerni
4/6 anonim válasza:
2-es. Én mint átlag ember is így vagyok vele, de pl. Fociban sem, meg teniszben "sem nagy cucc" egy olimpia. Fociban a vb-nek vagy a bl győzelemnek nagyobb értéke van, és teniszben is egy GS-győzelemért is több pont jár, mint olimpiai győzelemért. GS-en 2000 pontjár a győztesnek, olimpián nen tudom, de kevesebb, és "kevesebbet" is fizet.
5/6 anonim válasza:
Ja hát igen, de ez itt a nagy gond, hogy már itt is az számít mi fizet többet, nem mintha egy profi focista, teniszező vagy hokis ne keresné betegre magát. Arról nem is beszélve, hogy Grand Slam torna évente van 5-10 (nem tudom mennyi, nem nézek teniszt), olimpia meg 4 évente 1x. Olimpiai bajnoknak lenni azért szerintem százszor nagyobb dolog mint GS-győztesnek, ahol jövő héten már jön a másik torna.
6/6 anonim válasza:
Évi 4,a teniszben egy GS mint írtam többet ér. Lehet azért mindenki így érzi, hogy olimpiai bajnoknak milyen jó lenne lenni, de egy GS-nek nagyobb presztízse van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!