Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Korizni tanulni felnőttként?

Korizni tanulni felnőttként?

Figyelt kérdés
Van itt olyan aki nem 3-4 évesen tanult meg korizni, hanem 20-30-40 évesen szánta rá magát? Nagyon nehéz volt az elején? Én iszonyat béna vagyok a jégen, ezért is nem mentem eddig, mert nem akartam az 5 évesek között szerencsétlenkedni a pálya szélén felnőtt fejjel :) De biztos jó dolog lehet és nagyon tetszik, így hát rászántam magam, és keresek egy oktatót. Csak gondoltam előtte megkérdem, mik a tapasztalatok a felnőtt korosztályban erről.
2018. jan. 8. 14:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Minden megtanulható, kor mellékes.
2018. jan. 9. 00:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Én életemben először 15 évesen koriztam, persze iszonyú béna voltam, és kb kétszer mentem, randi alkalmával persze.

Aztán a mostani párom is az első randevúk alkalmával korizni hívott, ő magabiztosabb volt a jégen, mert tanult gyerekként, de nem rendszeresen.

Aztán elkezdtünk járni sokat, tanulni, oktatásra is beiratkoztunk. Persze semmi trükközés, vagy extrém dolog, annyi, hogy magabiztosabb vagyok, merek menni, stb.

27N

2018. jan. 10. 12:38
 3/3 anonim ***** válasza:
18 évesen kezdtem, most 35 vagyok, rengeteg amatőr (adult) versenyen voltam. Szóval simán..
2018. jan. 17. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!