Korizni tanulni felnőttként?
Figyelt kérdés
Van itt olyan aki nem 3-4 évesen tanult meg korizni, hanem 20-30-40 évesen szánta rá magát? Nagyon nehéz volt az elején? Én iszonyat béna vagyok a jégen, ezért is nem mentem eddig, mert nem akartam az 5 évesek között szerencsétlenkedni a pálya szélén felnőtt fejjel :) De biztos jó dolog lehet és nagyon tetszik, így hát rászántam magam, és keresek egy oktatót. Csak gondoltam előtte megkérdem, mik a tapasztalatok a felnőtt korosztályban erről.2018. jan. 8. 14:03
1/3 anonim válasza:
Minden megtanulható, kor mellékes.
2/3 anonim válasza:
Én életemben először 15 évesen koriztam, persze iszonyú béna voltam, és kb kétszer mentem, randi alkalmával persze.
Aztán a mostani párom is az első randevúk alkalmával korizni hívott, ő magabiztosabb volt a jégen, mert tanult gyerekként, de nem rendszeresen.
Aztán elkezdtünk járni sokat, tanulni, oktatásra is beiratkoztunk. Persze semmi trükközés, vagy extrém dolog, annyi, hogy magabiztosabb vagyok, merek menni, stb.
27N
3/3 anonim válasza:
18 évesen kezdtem, most 35 vagyok, rengeteg amatőr (adult) versenyen voltam. Szóval simán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!