Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Mennyire kell tartani, hogy...

Mennyire kell tartani, hogy síelni csak síkabátban lehet? Van egy vízhatlan vitorlás kabátom, amiben ugye hófogó nincs. Használhatom azt vagy vegyek egy síkabátot? Sínadrágom van.

Figyelt kérdés
Az aláöltözetnél fontos, hogy kimondottan sí aláöltözet legyen? Vagy túrázós és futós felsőm és nadrágom. Ha azt veszem fel?
2017. dec. 30. 08:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha a sínadrágnak elég magas a dereka, hogy a vesédet melegíti, akkor jó lesz a vitorláskabát is. Annyira nem különböznek. Mindkettő szél és vízálló. A túrázó/futó aláöltözet is jó lesz. Nem hiszem, hogy nagyon különbözne. Az a lényege, hogy elvezesse az izzadtságot.
2017. dec. 30. 10:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Igen, magas a dereka a nadrágnak. Amiket néztem síkabát, hosszúságban pont akkora,mint a vitorlás kabátom, meg anyagában is teljesen hasonló. Egyedül hófogó nincs benne.
2017. dec. 30. 12:31
 3/6 A kérdező kommentje:
De pl a decathlonban láttam olyan síkabátot,amiben nem volt hófogó.
2017. dec. 30. 12:32
 4/6 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyenem van

2017. dec. 30. 12:36
 5/6 anonim ***** válasza:
A derekát össze lehet húzni, ugye? Akkor teljesen jó lesz. Sokáig olyan kabátban jártam vitorlázni, túrázni és sífutni is, amit hegymászókabátnak gyártottak. Egyformán megfelelt mindnek. Utána egy olyan lett, ami vitorláskabát volt címkéje szerint. Sok érdemi különbséget nem láttam. Utána megint egy hegymászókabát lett, ami jól szolgál most is. Mindig az, amit akcióban, kiárusításban lehetett kapni...
2017. dec. 30. 17:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is jó lesz.

Aláöltözetnek is jó lesz a futós cucc.

Azt javaslom vigyél többet és ha hideg lesz akkor még vehetsz fel.

2017. dec. 31. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!