Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Korcsolyázáshoz ajánlott...

Korcsolyázáshoz ajánlott valamivel készülni? Csere nadrág vagy nem tudom, bármi?

Figyelt kérdés
2017. dec. 22. 10:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Csereruhám sose volt, de dupla réteg ruha igen. Pl. nadrág alá harisnyát vettem, vagy vastag bélelt nadrágot.
2017. dec. 22. 11:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Én semmivel sem szoktam. Viszont, mivel intenzív mozgás, különösen napsütésben nagyon-nagyon meg lehet izzadni a leghidegebb időben is. Pl. én autóval mentem ki korcsolyázni tavaly télen a nagy hidegekben, és utána az áthűlt autóban egy szál pólóra vetkőzve vezettem haza (közben persze fújattam a meleg levegőt, hogy száradjak).

Szóval legjobb úgy öltözni, hogy amikor elkezded a mozgást, akkor szinte fázz, de legyen ott egy vastag kabát a hátadra, ha megállsz pihenni.

2017. dec. 22. 12:02
 3/4 anonim válasza:

volt már több olyan eset is hogy valakinek levágták az ujját korcsolyázás közben úgy, hogy az illető elesett valaki meg véletlenül átment az ujjain

szóval kesztyűt ami elég vastag olyat vigyél

2017. dec. 23. 22:00
 4/4 anonim válasza:
Kesztyu mindenfelekepp mert megelozi a baleseteket..
2018. jan. 9. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!