Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Hogyan tudok korcsolyával...

Hogyan tudok korcsolyával megfordulni és hátrafelé menni?

Figyelt kérdés
Recés elejű korcsolyám van és nem tudom ezzel hogy lehet, régen hokikorivsl tudtam, de ezzel nem tudok ugyanúgy.

2017. okt. 8. 09:07
 1/3 anonim válasza:
A legegyszerűbb, ha gyakorlod. Gyakorlás teszi a mestert! Én igazából nem tudom, hogy milyen a recés elejű korcsolya, még soha nem volt a lábamon ilyen, de semmi sem lehetetlen, boztosan meg tudod csinálni! 😉
2017. okt. 11. 20:44
 2/3 anonim válasza:
először is gyakorold álló helyzetben, nem tudom amugy miben befolyásol téged az hogy az elején van "rece" :D ahogy te hivod, de ugyan ugy kell mint sima hoki korival. meg nézed melyik oldalra esik jobban . majd utána elindulsz es ugy csinálod . ha a térdeddel csinálsz egy rugózást és kint van oldalt a kezed sokkal könyebb lesz
2017. okt. 13. 00:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm😊
2017. okt. 18. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!