Tudnatok mondani valami hoki egyesuletett Pest kornyeken? 14L
Figyelt kérdés
Sziasztok elszeretnek kezdeni hokizni mert mar kiskorom ota nagyon nagyon tetszik. 14 eves lany vagyok es 6eves korom ota tudok korizni (persze sok mindent nem tudok meg). Csak nagyon erdekellne hogy Fót kozelebe van e valami hoki csapat. Mert nem nagyon vagyok jartas az ilyen dolgokban. Elore is koszonom a valaszokat es bocsi az ekezetek miatt.2016. dec. 30. 15:02
1/8 Rebekacsa válasza:
Szia, én is 14 éves lány vagyok és hokicsapatot keresek. Azt hallottam, hogy Pest Erzsébeten (csak ennyit tudok) van egy nagyon jó csapat. Utánakérdezzek jobban?
Én sem tudok még sok mindent, de a megállás és a koszorúzás már perfect! :)
3/8 A kérdező kommentje:
Jujj koszonom
2017. jan. 2. 18:52
4/8 A kérdező kommentje:
De ha valaki tud meg valamit az mondja letszi mert ez eleg messze vqn tolunk
2017. jan. 2. 18:55
6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos az is nagyon messze van
2017. jan. 2. 20:00
7/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!