Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Head síléc kezdőnek?

Head síléc kezdőnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kezdő síelő vagyok, és szeretnék vásárolni sílecet. Tudnátok olyan Head modellt ajánlani, ami egy kezdőnek megfelelő lenne? Egy évben kb. 1-2 hetet fogom használni, szóval elég egy átlagos síléc.

Akár használtan is érdekelnek szóval úgy 5évre visszamenőleg érdekelnének a modellek.

Köszi szépen :)

26/N

2016. nov. 12. 08:33
 1/3 anonim válasza:
Szia, nekem van egy ismerősöm akik erre vannak szakosodva hogy síléceket ajánlanak. Az a nevük, hogy TandtSport és a ott a Mamut környéken van a Mamut1-2 átjáróval szemben a Marcibányi tér felé. Szerintem hozzájuk menjél el mindenképpen. itt a cím: Budapest Lövőház utca 16. Remélem valamennyire segítettem!!!
2016. nov. 14. 20:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Túlárazott árúk boltja... :) Ott maximum a sznobok vásárolnak, meg azok akik nincsenek tisztában az árakkal. Bolond az a hobbi síelő aki kiad 100.000 ft-ot egy pár síbakancsra :) ott még nem is az a legdrágább :D
2016. dec. 5. 19:38
 3/3 anonim válasza:
Okoska
2017. máj. 13. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!