Pesten miért kell az edzőtermekben első belépéskor személyesadatokat megadni és miért készül fénykép?
Figyelt kérdés
Erre vmi jogszabály kötelezi az edzőtermeket, ha kérem törlik az adataim?2016. febr. 22. 07:29
1/7 anonim válasza:
hat nem tudom.gondolom amikor mesz,es adnak kulcsot,akkor tudjak hogy ki vagy.mert ugye ugyan az lehet a neve 6000 embernek,de nem nezhetnek ki ugyan ugy.(veletlen)
es igy konyebb azonositani.de ez az en elmeletem cska.
2/7 anonim válasza:
Jaja, ha nincs arckép, akkor egy bérlettel bemehetne 5 ember is.
Így ki van zárva.
3/7 anonim válasza:
A csalások kivédése a cél. +Ha kéred, törlik az adataidat, de nem veheted igénybe a szolgáltatást. Sőt,ha lejárt a bérleted és nem újítasz, akkor alapból törölni fogják az adataidat.
4/7 anonim válasza:
Nagyobb helyeken a "Wellness Gate" vagy más hasonló programot használnak a vendégek nyilvántartására, és ez így működik. Kisebb helyeken még ma is az megy, hogy a bérlet egy papírkártya, amire ráírják a nevedet. Ott nem is kérnek annyi adatot.
5/7 A kérdező kommentje:
Jó de én nem bérletet hanem napijegyet vettem, h kipróbáljam a termet.
2016. febr. 22. 15:59
6/7 anonim válasza:
A napijegyet is a "Wellness Gate" rendszer adja. A Welness Gate-ben a napijegy tulajdonképpen egy egy alkalmas bérlet. Általában rá is írja a cetlire a hátralevő alkalmak számát, ami bérletnél számít. De a napijegyen is rajta szokott lenni, hogy hátralevő alkalmak száma: 0.
7/7 anonim válasza:
Magyarországon szokás, hogy ismeretleneket szemétként kezelnek, LSD: tipikus a trejtett számokat nem fogadok kifejezés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!