Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Alpine vagy freestyle? Aki...

Alpine vagy freestyle? Aki tud segítsen. Gyerek korom óta síelek, de most kipróbálnám a snowboardot. Az alpine stílus tetszik, de nem tudom, hogy érdemes e élesben azzal kezdeni vagy először inkább freestyle deszkávak?

Figyelt kérdés

#snowboard #free vagy alpine?
2016. jan. 20. 10:35
 1/1 anonim válasza:
Ugyanígy voltam így is, és hát te döntöd el. Az alpine nekem már csak látásból se jött be (nem próbáltam), az kicsit jobban hajaz a síelésre, én freestyle-ban tolom. Nekem ez jobban tetszik, szerintem sokkal királyabb mint sok más minden (nekem jobban bejött mint a síelés), de a board választásánál figyelj. Én megszívtam, szerintem az álladig érjen a board, annál nagyobbat ne vegyél semmiképp, ha a freestyle mellett döntesz. Remélem segítettem.
2016. okt. 22. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!