Jégkorcsolya élezés?
Figyelt kérdés
Kezdő jégkoris vagyok,de szeretnék egy saját korcsolyát és az lenne a kérdésem,hogy amit veszek korit (decathlon) az gyárilag nincs megélezve,ugye?Ostoba kérdés tudom,de az élezetlen korival nem lehet menni,ugye?Mi a különbség egy éles és egy nem éles kori között?Ha veszek egy korit és aznap megéleztetem közvetlenül a korizás előtt,akkor tudok majd vele menni?Nem lesz rossz?2015. nov. 23. 19:13
1/3 anonim válasza:
Alapból olyan a kori éle, mint az egyes ábrán, és minél kisebb sugarú az élező marásának beállítása, annál jobban fogja a jeget, annál nehezebben lehet vele farolgatni.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem.És egy kezdőnek,hogy kell éleztetni a koriját?Vagy megmondom az élezőnek,hogy kezdő vagyok és ő már tudni fogja?(Jégcsarnokban lehet éleztetni,gondolom ott nm rontják el)
2015. nov. 24. 15:14
3/3 anonim válasza:
Mondd hogy sima átlagos élt kérsz, aztán legközelebb eldöntöd, hogy jobban, vagy kevésbé akarod majd éleztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!