Sícipő. Új "noname", vagy használt márkás?
Figyelt kérdés
Melyikkel járok jobban, ha egy ismeretlenebb márkából veszek egy olcsó (kb 15000 huf) sícipőt, vagy ha veszek mondjuk egy használt dalbellot vagy akármilyen ismert márkát 11-15ért?
a használtak csatjai jó állapotban vannak.
2010. febr. 27. 12:59
1/6 anonim válasza:
tudnod kell, hogy a használt cipő már felvette más lábának a formáját, de én mégis ezt javasolnám, csak a megfelelőt kell megkeresni..
2/6 anonim válasza:
ha jól látom ugyan annyiba kerül az új mint a használt. nem feltétlenül a márka a lényeg, de azért nem árt ha bírja a strapát. meg a fő, hogy kényelmes legyen.
3/6 anonim válasza:
Csak ne legyen túl régi...
én már jártam úgy, h szétesett a lábamon a síbakancs. szar érzés a sípálya egy részét futva megtenni xd
4/6 anonim válasza:
Használt márkás!! nekem is olyan van és bevállt!!
5/6 anonim válasza:
14:07 a síbakancsnak nem az a célja, hogy kényelmes legyen, hanem az, hogy stabilan tartsa a lábat, tudd irányítani a léced!
6/6 A kérdező kommentje:
hiába tartja a lábad ha közben 4 helyen úgy feltöri h egy nap után már nem is tudsz síelni.
úgy kell hogy tartsa, hogy sehol ne fájjon.
2010. aug. 9. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!