Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » 151centis snowboard nem túl...

151centis snowboard nem túl nagy nekem?

Figyelt kérdés

162-165 centi vagyok kb. és akarok venni egy deszkát (neten) ami 151centi.lemértem az a szám és az állam közé esik. ez lenne az első boardom szóval tanulni kellene.

úgy olvastam h kb az áll és a szegcsont közé kell h essen a deszka,és úgy pont jó. nem lesz ezzel nehéz kanyarodni ?

2010. febr. 17. 17:22
 1/4 anonim válasza:
Szerintem jó a magasság, de biztos, hogy venni akarsz? Rögtön elsőre? Szerintem gondold át, persze lehet indokod rá, úgyhogy ez csak tanács. Mert szerintem először bérelj aztán majd, ha sokat jársz, és szereted is, akkor vegyél. De persze te tudod.
2010. febr. 17. 20:02
 2/4 A kérdező kommentje:
már boardoztam..bár különbözö méretüekkel..haveréval..meg kölcsönöztem is..de igazán most akarom megtanulni..szoval ezért tettem fel a kérdést h nem tul nagy-e..:) köszi h irtál
2010. febr. 17. 21:13
 3/4 anonim válasza:

Hát én tanulni talán egy kicsit rövidebbet ajánlanék, de ez is jó. Gondolom Freeride boardról van szó. A hosszú board-ot nehezebb irányítani, de nagyobb sebességnél stabilabb.

Nekem egy 152-es boardom van a 190 centimhez, ezzel baromi könnyen megtanultam, de most már érzem a hátrányát, nagy sebességnél elkezd szitálni alattam :S

2010. febr. 18. 16:30
 4/4 A kérdező kommentje:
145öset vettem:) pont jó :)
2010. márc. 1. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!