Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Síelésnél nap végére mennyire...

Síelésnél nap végére mennyire lesz az ember vizes?

Figyelt kérdés
Először megyek síelni. Az érdekelne, h a síruha alatt, valamint a cipőben nem lesz vizes az ember teste /lába? Nem izzadásra gondolok, hanem a hó nem e kerül be ilyen helyekre.
2015. jan. 1. 15:00
 1/2 anonim ***** válasza:
ez csupán attól függ, hogy teszkós párezer ft-s ruha van e rajtad, vagy The North Face néhány százezres... illetve a kettö közti átmenet...
2015. jan. 1. 17:14
 2/2 anonim válasza:

A sícipő elméletileg nem engedi át, így csak felülről juthat be, mondjuk egy mély hóba történő esésnél :)

A ruha valóban sokat számít, de ha először mész, akkor nem valószínű, hogy egész nap síelni fogsz, egy kis időt meg azért ki lehet bírni rosszabb cuccban is.

Én az első síelésemnél egy 80e Ft-os sínaciban voltam, mégis átázott, annyit estem, na meg a hó sem volt akkor az igazi, vizes volt egy kicsit.

Érdemes vmi jó aláöltözőt választani.

2015. jan. 1. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!