Mi a véleményetek erről a beszólásról a páros korcsolya kapcsán?
Figyelt kérdés
A párosoknál a "kedves" riporternő az egyik versenyzőre azt mondta, hogy vaskos. A lány kb. ugyanakkora volt magasságban mint a fiú, csak már elfelejtettem pontosan kik voltak ők. A csont-bőr pálcikálányokra ugyanez a "kedveske" meg azt mondta "légiesek, és könnyedek". Aki tud linkeljen be a kislányról egy képet, mert szerintem enyhe sértés volt azt mondani rá, hogy vaskos...2010. jan. 22. 16:09
1/5 anonim válasza:
Én is médiában dolgozom, de még véletlenül sem írnék ilyet valakiről, eleve a korcsolyázó hölgyek nem is lehetnek vaskosak. Lehet a riporternő irigykedett???XD!!
2/5 anonim válasza:
Relatíve lehet vaskosabb.
Biztos, hogy relatíve beszélt, korcsolyázókra gondolva.
Nem nagy ügy, nem szépségverseny.
Nem a vaskosság a lényeg,ezért nem sértő.
A bírók véleménye számít....a korcsolyázó nem celeb kategória, hogy "ki mit mondott" dolognak értéke legyen.
Van olyan, hogy vaskos és nem légies, igen, ha valaki szinte már repülni akar, annak nem mindegy, nézőként úgy tűnhet, hogy mindegy, de nem.
3/5 A kérdező kommentje:
Megtaláltam "vaskos" hölgyet, ő az :)
2010. jan. 23. 11:45
4/5 anonim válasza:
hihi egy másik kérdező is ugyanezt a videót linkelte be, igaz ő másra volt kíváncsi
én nem mondanám vaskosnak, de pl ha más korcsolyásokkal összehasonlítod, akkor tényleg vaskosnak mondható
5/5 anonim válasza:
Mindenesetre...én azért nem rúgdosnám ki az ágyamból... :D
Csinike :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!