Hol tudok online jó minőségű síszemüveget venni? Mi számít jó minőségűnek?
Figyelt kérdés
Páromnak szeretném karácsonyra. Ő snowboardozik, én síelek, így nem tudom, egy snowboardra mi számít jó minőségűnek, még soha nem hordtam síszemüveget. Adnátok tanácsokat? És online webshopba hol kapok olyat, ami nem törik szét első esés után?2009. dec. 16. 18:25
1/1 X. Maté válasza:
Nem tudom, hogy miért online akarsz síszemüveget venni, hisz ha online veszed mást nem tudok mondani, csak annyit hogy márkásat vegyél.
Annyi, hogy a lencséje mindenféleképpen sárga legyen, mert az ún. hóvakság ellen a legjobb a sárga lencse.
Ha elmész 1 síboltba, vagy sportboltba, az eladók biztos segíteni fognak, de megnézheted még akár azt is hogy hogy áll a fejeden.
Én azt mondom online nem érdemes, személyesen még olcsóbban is jöhetsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!