Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » A gyorskorcsolyázó nőknek nem...

A gyorskorcsolyázó nőknek nem túl izmos a lábuk? A korcsolyázáson kívül még hogyan edzenek? Milyen gyakorlatokat végeznek?

Figyelt kérdés
2014. febr. 22. 02:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Izmos?!!?

Inkább vékony,de formás.Izmoshoz köze nincs.

Táncolnak,gimnasztikáznak.

2014. febr. 22. 09:17
 2/6 freedii válasza:
Kerékpár!! Van aki abban is olimpiai bajnok lett.
2014. márc. 2. 17:45
 3/6 Anna2121 válasza:
Ez elso válaszoló fuu de röhögtem 😂😂 de izmos a lábuk a gyorskorizoknak de van olyan pl :en is gyorskorizok es en olyan alakját vagyok akin nem látszik meg hogy izmos 😂 imitalunk futunk lepcsozunk es biciklizünk es a jegén körbe körbe megyunk gyorsan
2015. jan. 17. 15:36
 4/6 A kérdező kommentje:

Már csak azt nem értem, hogy nem terheli egyoldalúan a testet a gyorskorcsolyázás? Hiszen mikor kanyarodnak, egyik oldalukra nagyobb súly nehezedik. Más mozdulatot is végeznek a lábukkal.

Vagy az egyik lábuk izmosabb, mint a másik? Fellelhető náluk ez az aszimmetria?

2015. jan. 24. 00:13
 5/6 anonim válasza:
Nem nagyon látszik hogy az egyik láb izmosabb mivel a jobb lábat is kell és nagyon fontos,ugyan annyira fontos mind a kettő láb,ugyanannyi ideig kell használni :D semmi köze a tánchoz:"D és a gyorskorusoknak nagyon izmas a lábuk (én is az vagyok)
2015. ápr. 3. 14:47
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Egy igazi illetékes a témában!

De azért az egyoldalú terheléssel kapcsolatban igazam van? Hiszen mikor kanyarodnak, akkor csak egy irányba fordulnak, balra. Nincs a pályán jobbkanyar. Ez azért gondolom megterhelő az ízületeknek. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy egészséges.

2015. ápr. 3. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!