Ha a sílécen nincs bejelölve középvonal, honnan tudom, hogy hogyan állítsam be a kötést?
Mert sajna általában már csak az, hogy ránéznek több ezer forin...:S
illetve nem árt az ilyennel tisztába lenni, jobb szeretem magam megoldani az ilyeneket! :)
Nekem még nem volt Blizzard lécem,de a Nordica kötésrendszere nagyon hasonló,itt is egyszerre mozog az első és a hátsó tag...és ez a lényeg ,mert így a középpont mindig állandó bármilyen bakancs méretre állítod is azt.
A kötésemelő az én léceimre rá van integrálva ,erre kell rácsavarozni a kötést a gyárilag előfúrt helyre.ahogy nézem itt a videón( https://www.youtube.com/watch?v=DyHfXCf_kF4)a Blizzardnál az egész kötésrendszert emelővel együtt kell becsúsztatni a helyére és azt biztosítani egy csavarral.A léc közép jelölésnek a mai léceknél már nincs értelme,mert a kötésemelő vagy gyárilag van integrálva vagy pedig pontosan kialakított helyre szerelhető fel ezzel biztosítva a helyes pozíciót.
A műanyag kötésnek csak a háza műanyag..az is nagyon ellenálló,nem fog eltörni,nekem a legdrágább lécemen is műanyag házas kötés van,de még soha egyikkel sem volt baj,max. ha állandóan a bottal oldod ki a hátsó kötést akkor az csúnya lesz egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!