Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » A korcsolyám nem tartja a...

A korcsolyám nem tartja a lábam. (? )

Figyelt kérdés
Műbőr műkorcsolyám nem tartja a lábam. A bokám majdnem kimegy benne. Ezelőtt csak normális (nem hoki) 'műanyag' korival koriztam. Tegnap volt az első alkalom hogy műkorival. Lehet azért nem érzem annyira stabilnak mert még szokatlan vagy mert nem koriztam ilyennel? Ha ez ellen lehet 'tenni' valamit, leírná nekem valaki?
2014. jan. 6. 16:15
 1/2 anonim válasza:
100%
Mi a nagyon vékony korikat "papírkorinka" nevezzük, rendszeres korizás után és nagy igénybe vétel után pár nap alatt tönkre megy.A márkásabb korik (Edea, Jackson, Gam, Risport, Graf.. etc) igazi bőrből vannak így akár több évet is kibírnak. Van olcsón hobbi korcsolya is belőlük, és azokban nem fog inogni a lábad :D
2014. jan. 6. 23:45
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi :D
2014. jan. 7. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!