Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Hogyan kell olyan hokisan...

Hogyan kell olyan hokisan megállni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 20:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Farolásra gondolsz valószínűleg. Sok gyakorlással. Leírni így lehetetlen, még megtanulni is nagyon nehéz. (Mindjárt lesz valaki, aki leírja, hogy ő egy óra alatt megtanulta, annak: a másik irányba is megy? Arrafelé is megtanultad egy óra alatt?)

Kérj meg valakit, aki tud farolni(elég az egyik irányba), hogy magyarázza el, tanítson meg Téged is.

2009. nov. 29. 20:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Már az is segít ha nagyon jól görkorcsolyáztál, mert hasonlít a jégkorcsojához a menés stb.
2009. nov. 29. 21:11
 3/12 anonim ***** válasza:

Na jó de azért betonon csak nem farolt..:D

Mondjuk abban van valami, hogy előbb menni kell, utána megállni.

2009. nov. 29. 21:16
 4/12 A kérdező kommentje:
menni tudok, azzal nincs gond :D (bár soha nem görkoriztam még..)
2009. nov. 29. 21:53
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha fociban mindkét lábbal tud valaki rúgni jól, akkor a faralás is megy mindkét irányba. Én kicsi korom óta korizok, nem emlékszem mikor tanultam meg. Kb így kell csinálni: mész, kis sebesség nem árt hozzá, főleg az elején, aztán bevágod merőlegesbe a korikat, amelyik lábad elöl van annak kicsit megnyomod az élét. Ha először nem megy, próbálj meg 1-2 centit felugrani, hogy ne akadj meg, miközben merőlegesbe rakod.
2009. nov. 30. 11:58
 6/12 anonim válasza:

jutub ice skate stop tutorial ...

én nekem balos megy már elégjol 2hetembe telt megtanulni de kb mindennap voltam jégen :P a korikat berakot merőlegesbe a csipődet kidobod sujpontot leviszed és meglesz :) rákell érezni nembaj ha esel :)

2009. nov. 30. 15:36
 7/12 anonim ***** válasza:
próbálgasd! :D nekem is sikerült, nem mondom hogy elsőre, de nagyon hamar! 2-t estem és utána már tök profin ment. csak ki kell tapasztalni, hogy hol legyen a súlypontod!
2009. dec. 13. 12:19
 8/12 A kérdező kommentje:
köszi, azóta próbálgattam már, de mindig tovább megy a lábam, mintha csak kanyarodnék... :S
2009. dec. 13. 12:22
 9/12 anonim válasza:
nekem is ez a bajm én is mindig körbe megyek:Sde biztosan nem nehéz mer a haveromnak kb 4.-re sikerült:D
2009. dec. 13. 19:16
 10/12 A kérdező kommentje:
akkor csak mi vagyunk a bénák,mi?:D
2009. dec. 13. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!