Szerintetek melyik a vagányabb; síelni vagy snowboardozni?
Szerintem ezt nem igazán lehet eldönteni, itt az egyénről van szó, mennyire profi(vagány) a szeren.
De ha mindenképpen dönteni kéne annak ellenére hogy én snowboardozok már elég régóta, egy profi freestyle-os síelő sokkal vagányabbnak tűnik nekem mint egy profi snowboardos...talán mert felnézek rá hogy úúú én ezt biztos nem tudnám megcsinálni.
vagányságról. Az vagány hogy a hófélcsőnél ücsörögtök, és beszélgettek, néha néha lecsúsztok?
Vagy az vagány hogy felületes tudással felmentek a fekete pályára, hogy ledöcögjetek rajta? hogy keresztbe álló boarddal lecsússzanjatok? Az előbbi nagyképűség az utóbbi felelőtlenség.
10ből 6 síelőnek a PÁLYÁHOZ megfelelő a tudása... ugyanez boardból 10ből 2. A profikkal élvezet menni a fekete pályán (is, és bohóckodni a libalegelőn), nekem is van olyan ismerősöm, de a kezdők, azok csak nyűg. Én sem viszek első éves síelőket fel fekete pályára. akkor meg kitör a frász hogy a fekete pályára egy piros vezet, és MÁR OTT IS SZENVED a boardos de azért felszáll a felvonóra.
És ez nemzetiségtől független... A profi boardosok pedig kitűnnek a tömegből... ahogy a profi síelők.
És ha mindenki a tudásához megfelelő pályát választana akkor nem lennének kéz, láb törések. Csak hát a csordaszellem, és a nagyképűség.) És azt vallom, hogy NEM SÍELÉS ha valaki golyóban vagy hóekében lemegy a pályán. Ugyanez érvényes a snowboardosokra is!
(15 éve síelek, éves szinten)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!