Fűzős, vagy csatos korcsolya a jobb?
Igen, azért abban korcsolyáznak a jégtáncosok, hogy könnyedebben mozoghassanak.
Én pont azért vettem fűzőset mert abban tanultam meg korcsolyázni. Jól meg kell húzni a fűzőjét olykor két emberes munka (jó ismerkedési lehetőség)
Szerintem jó a fűzős, bőr kori kényelmes de nekem rossz volt a korizási technikám, ami miatt 3 olyan korit tettem tönkre, úgyhogy most egy csattos műanyag férfi rocest nyűvök:D
amiatt ne aggódj h mozog a bokád, hisz nincs benne műanyag ami mereven tartsa, szóval ez valahogy természetes, majd megszokod, csak jól szorítsd meg.. de azért az ereket ne szorítsd el :P :D
17/L
A csatos szerintem is jobb
Ha abban érzed magad jobban biztonságban akkor mindenképpen csatos korid legyen
nekem a görkorim és a jégkorim is csatos és teljesem biztosságban érzem magam benne hiszen az jól szorít
igaz a fűzős szebb meg ha koris pályán akarsz elindulni jobb ha abban tanulsz meg de ha néha el el mész korizni akkor a csatos jobban megéri
én legalábbis nagyon szeretem a csatos korcsolyámat és nem adnám el akárhány fűzősért sem
mondjuk ahogy az egyik válaszoló mondta ismeredni nagyon klassz lehetőség a fűzős
de a csatos a legjobb
koripályákon is nem véletlenül adnak csatosat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!