Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Fűzős, vagy csatos korcsolya...

Fűzős, vagy csatos korcsolya a jobb?

Figyelt kérdés
Eddig csatos koriban "tanulgattam" korizni, nemrég vettem egy fűzőset. Természetes, hogy a fűzősben picit mozog a bokám, akármennyire is szorosan fűzöm? Nem ad biztonságérzetet, mert a csatos mereven tartotta a bokámat.
2009. nov. 18. 23:53
 1/6 anonim válasza:

Igen, azért abban korcsolyáznak a jégtáncosok, hogy könnyedebben mozoghassanak.

Én pont azért vettem fűzőset mert abban tanultam meg korcsolyázni. Jól meg kell húzni a fűzőjét olykor két emberes munka (jó ismerkedési lehetőség)

2009. nov. 19. 00:16
 2/6 anonim válasza:

Szerintem jó a fűzős, bőr kori kényelmes de nekem rossz volt a korizási technikám, ami miatt 3 olyan korit tettem tönkre, úgyhogy most egy csattos műanyag férfi rocest nyűvök:D

amiatt ne aggódj h mozog a bokád, hisz nincs benne műanyag ami mereven tartsa, szóval ez valahogy természetes, majd megszokod, csak jól szorítsd meg.. de azért az ereket ne szorítsd el :P :D

17/L

2009. nov. 19. 04:13
 3/6 anonim válasza:
Amikor múltkor 2 kezdőként elmentünk, én egész szépen siklottam a fűzősben, haverom viszont párszor eltaknyolt abban a bufla csatosban. Lehet, hogy tartja a bokát, de ha meghúzod, akkor a fűzős is, és nekem úgy tűnik, ez be fog válni.
2009. nov. 19. 10:02
 4/6 anonim válasza:
100%
csak a fűzőő :D...:Pszebbis jobbis:)nemlácc 1 hokist sem aki csatosban tolja vagy műkorist :)
2009. nov. 30. 15:38
 5/6 anonim válasza:
én most cseréltem le a csatos korimat füzősre de nem csak jobb meg szebb hanem még könnyebb is vele menni:D
2009. dec. 13. 15:19
 6/6 anonim válasza:

A csatos szerintem is jobb

Ha abban érzed magad jobban biztonságban akkor mindenképpen csatos korid legyen

nekem a görkorim és a jégkorim is csatos és teljesem biztosságban érzem magam benne hiszen az jól szorít

igaz a fűzős szebb meg ha koris pályán akarsz elindulni jobb ha abban tanulsz meg de ha néha el el mész korizni akkor a csatos jobban megéri

én legalábbis nagyon szeretem a csatos korcsolyámat és nem adnám el akárhány fűzősért sem

mondjuk ahogy az egyik válaszoló mondta ismeredni nagyon klassz lehetőség a fűzős

de a csatos a legjobb

koripályákon is nem véletlenül adnak csatosat

2010. jún. 29. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!