Tudok bérelni snowboard cipőt?
Figyelt kérdés
Elmennék 3-4 napra ausztriába snowboardozni. És van deszkám, de cipőt akkor(2 éve) nem vettem, mert nem is nagyon tudtam használni. De, néztem a cipőket, de 15-20 ezrek. Na, most azért gondoltam, nem vezsekm, mert 1 évben 1x felveszem. Tudok valahol ilyen cipőt bérelni? és kb. mennyibe kerülnek?2009. nov. 17. 16:25
1/4 anonim válasza:
Persze hogy tudsz ;)
Itthon is van nagyon sok kölcsönző, de akár kint is lehet, és nem is mindig drágább. (800-1000 ft/nap körül van)
Kölcsönzőket nem szeretnék reklámozni, de keress rá, és válogathatsz bőven.
2/4 A kérdező kommentje:
Kösz! És van különbség sí cipő, és snow board cipő között? Vagy ugyan az?
2009. nov. 17. 19:18
3/4 anonim válasza:
Ne haragudj, rég nem néztem vissza az oldalra. (előző vagyok)
SZóval igen, elég nagy különbség van, nem lehet helyettesíteni az egyiket a másikkal. A síbakancs merev falú, műanyag, belül egy kivehető neoprén (vagy hasonló anyagú) belső cipővel. A board cipő leginkább a gyöngyvászon hokikorikra hasonlít, puha falú, fűzős és sokkal kényelmesebb :)
Ezeken kívül a board cipőben lehet sétálni, a síbakiban viszont halál :))
4/4 anonim válasza:
itt tudsz kölcsönözni. Már itthon is lehet bérelni jó minőséget és általában azért olcsóbb jóval mint a pálya mellett. Eleve külföldi árak, meg hát tudják hogy ha ott vagy és nincs boardod v cipőd akkor úgy is kibérled, ezért magasabbak az árak általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!