Tudtok olcsó síruhát? 30 000 Ft max.
Figyelt kérdés
Síruhát keresek ami jó minőségű, de nem olyan extra drága. sínadrág, kabát, kesztyű, szemüveg. Hol érdemes venni?2013. nov. 4. 20:55
1/5 anonim válasza:
a lidliben láttam a múltkor.
nadrág 5 ropi,kabát 8,kesztyű 1500.
raiski márka.
az elvileg nem a legsz/arabb.
2/5 anonim válasza:
Ha nem nagyon sürgős érdemes megvárni a Hó-Show-t.Nov 22-24 között lesz a Budapesti Vásárközpontban,ott gyakorlatilag felvonul a teljes magyar kínálat,ha mégse lenne amit elképzelsz,én akkor sem javaslom az élelmiszer diszkontot,mert azok a "kelmék"szépnek szépek,talán kellemes téli időben még jók is,de nyirkos hidegben,hóesésben nem szolgálnak megfelelően.
3/5 anonim válasza:
Útólsóval 100%-ban egyet értek. Én is a Hó-Showt ajánlanám.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 6. 18:39
5/5 anonim válasza:
Helló! Érdekelne még síruha? Nekem van eladó egy 40-es és egy 42-es unisex kantáros sínadrángom. ÚJ! Nem volt használva. Frencys márkájú. 7000Ft/db És van egy eladó szett:sínadrág+síkabát. Ez is Frencys márkájú. ÚJ! 38000Ft/szett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!