Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » A snowboardnak tényleg az...

A snowboardnak tényleg az államig kell hogy érjen?

Figyelt kérdés
Kb. 3 éve vettem a snowboardomat. És már nöttem. Az ismerösöm folyamatosan azt mondja, hogy nem jó nekem a deszka, mert az államig kell, hogy érjen. Most kb. 3cm-vel kisebb a deszka az államnál. De, tudok vele simán menni. Akkor nem értem... Vagy az ismerösöm aki rosszul mondja, vagy minden ember 2-3 évente cseréli a deszkát, mert nő?
2009. nov. 12. 18:12
 1/3 anonim válasza:
Én nem vagyok nagy snowboardos csak néah szoktam ,de nekem azt mondták mindenhol hogy ha szegycsont és az áll között van az a jó.Minnél közelebb a szegycsontodhoz annál jobban tudsz kanyarodni illetve front/backsideokat csinalni ,minel közelebb az álladhoz annál kevésbé mozog alattad ,de ne mtudsz vele annyira manőverezni.Szóval : kisebb:manőverezni nagyobb:stabilabb
2009. nov. 12. 18:57
 2/3 anonim válasza:
Nem cserélik évente ez csak egy viszonyítási alap hogy nagyobb annál nagyobb ne legyen mert nem tudod majd irányítani mert túl nagy és azért nagyon kicsi se legyen pl hogy csak a melledig ér az a 3 cm nem baj
2009. nov. 14. 20:02
 3/3 anonim válasza:

Jó válaszok jöttek eddig. Neked kell eldönteni hogy mit csinálsz szívesebben: ha a snowparkokat szereted, és ugrabugrándozni akarsz, akkor kisebbet, ha freeride-os, szűzhavazós téma jön be jobban, akkor nagyobbat, így kevésbé fog elmerülni a deszka a hóban. A nagyobb deszkák elméletben gyorsabbak, mivel nagyobb felületen oszlik el a testsúlyod, többek között ez is hozzájárul a nehezebb irányításhoz.

A 3 cm pedig egyáltalán nem sok. itt nincs előrás, ha ugy érzed jó, akkor ne válts. Én pl 180cm vagyok és 151-es boarddal csúszok, igaz sokat szoktam ugrálni is...

2009. nov. 19. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!