Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Melyik snowboard cipőt vegyem?

Melyik snowboard cipőt vegyem?

Figyelt kérdés

Melyiket vennétek középhaladóként:

[link]

[link]

Előre is köszi, ha tud valaki segíteni.

2013. okt. 15. 12:19
1 2
 11/11 anonim válasza:

Cipőből én most vettem hasonlót mint ami a második képen van, csak nőibe :D

Nekem borzasztóan bevált, mert amig a többiek bénáznak és közözgetik a cipőjüket, addig ezt a fémszálas cipőt, pár másodperc alatt meghúzod (sokkal jobban rá lehet húzni a lábadra mint a cipőhüzüset, bitang jól tart ezért), és a levétele konkrétan csak egy mozdulat.

Előtte nekem is füzős cipőm volt, mindig egy barátomat kellett megkérni, hogy huzza meg, mert egyszerűen nem birtam eléggé sorosra megkötni, sok idő volt és nagyon utáltam.

Ez a fémszálas cipő állati király, nagyon könnyű és gyors a fel és levétele, és úgy rááll a lábadra, ahogy egy cipőfüzős sosem fog. És addig iszok egy jó forralt bort amig a többiek a cipőjükkel bénáznak :D

Én CSAK ajánlani tudom, én konkrétan imádom, és biztos hogy a jövöben is ha kell csak ilyet veszek.

Amúgy a Burton nagyon jó márka, biztos jó cipő az is, de a Head is kb hasonló minőség.

Lehet, hogy a Burton-nek nagyobb a neve, de fele annyira se prktikus, mint a Head fémszálas cipői.

2013. nov. 10. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!