Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Mire kell oda figyelni síléc...

Mire kell oda figyelni síléc vásárláskor?

Figyelt kérdés
2013. okt. 13. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Az attól függ...
2013. okt. 13. 23:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Pl.: ha a eladó csajnak nagy lenne a dekoltázsa, akkor én arra figyelnék. Feltéve, ha tetszetős.

Egyébként arra meg feltétlenül, hogy le nyúlja le a visszajárót

2013. okt. 13. 23:35
 3/9 anonim ***** válasza:
De ha mondjuk részeg volnék, akkor arra, hogy ne borítsam fel/le/el a többi portékáját az árusnak és én se essek be közéjük
2013. okt. 13. 23:36
 4/9 anonim ***** válasza:
2013. okt. 14. 10:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Hogy párba vedd.Egy jobbos egy balos.
2013. okt. 15. 07:59
 6/9 anonim válasza:
Magasságra, keménységre, ha még gyereknek veszed akkor sulyra, kötést nemtudom külön veszel-e de kötésből érdemes normálisat venni. Plusz a rádiuszra, miszerint szlalom vagy inkább lesiklás párti vagy, bár nyilván szlalomozni fogsz magyar pályákon :)
2013. okt. 15. 22:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Van olyan, hogy lesikláshoz, meg sífutáshoz, meg síugráshoz, meg olyan, hogy felnőtt, meg gyerek, meg drága, meg olcsóbb, meg piros, meg kék, meg csíkos, meg felszerelt, meg nem felszerelt, meg... Mit fárasztasz ezzel a kérdéssel?
2013. okt. 16. 22:02
 8/9 anonim válasza:
Arra, hogy nehogy véletlen hókotrót vegyél. Én egyszer így jártam és nem cserélték vissza.
2013. okt. 17. 15:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Minden estre hogy meglegyen a párja is ne az alján legyenek a cipőfelfogók !
2013. okt. 17. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!