Télen mit érdemes sportolni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 15:00
1/11 anonim válasza:
Korcsolya, szánkó, sí, úszás(uszodába), futni is lehet de csak okosan, de ami a legjobb az a távolba nézés:)
4/11 anonim válasza:
Én a jégkorcsolyát és a síelést javasolnám. A síelés persze anyagiaktól is függ, én szerencsére évente háromszor el tudok menni, de az nagyon megmozgat! Alapos bemelegítés minden reggel a hegytetőn, aztán csúszás kifulladásig:) Ha van rá lehetőség, mélyhósízéssel például jól meg lehet erősíteni a combot. Koripálya meg majdnem mindenhol van, az is kiváló, ha nem csak úgy lassan csúszkálgat valaki. Én a természetes jeget szeretem legjobban holtágakon, mert ott nincsenek turnusok, elmegyünk ebéd után, srácok hokiznak, csajok csúszkálnak, viszünk teát, forraltbort, aztán sötétedésig nyomjuk. Persze előtte egy biztos, jól észrevehető helyen léket vágunk, hogy lássuk a jég vastagságát, és ha lehet kerüljük a nádasabb részeket, ahol nagyobb a szakadás esélye.
6/11 anonim válasza:
Bár gondolom téli sportokra gondolsz leginkább, de azért a falmászást beírom, a kialakulása amúgy is kapcsolatba van a hidegebb évszakkal...
7/11 anonim válasza:
HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII minden formája
10/11 anonim válasza:
A szobában is lehet dvd-én tornázni télen én is eszt csinálom és hasznos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!