Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Hogyan lehetnek nemet állampol...

Hogyan lehetnek nemet állampolgár ha kint jegkorongozom es a nemet válogatottban szeretnek játszani?

Figyelt kérdés

2013. aug. 17. 11:02
 1/2 Bence32133 válasza:
Szüless németnek!
2013. aug. 19. 00:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Kérdés milyen szinten játszol. Ha olyan jó vagy, hogy akár német válogatott is lehetnél, akkor valószínűleg magyar válogatott is lehetnél, az nem tudom miért nem jó neked. Legalább nem kell macerázni a papírokkal.

Ha nem szeretnél magyar válogatott lenni csak német, akkor egyszerűen el kell intézni az állampolgársági hercehurcát. Ha jól tudom 8 évet kell Németországban élni és tudni kell németül. De biztos vagyok benne, hogy ha elmész egy bevándorlási hivataloba, vagy írsz nekik, akkor leírják neked a pontos menetét a dolognak. Ha nagyon nagyon jó vagy, akkor kérvényezheted az elnöktől,( na jó kérdés mi van Németországban szövetségi kancellár?), de ilyenkor valószínűleg a német jégkorong szövetség segít neked.

Plusz jó lenne megnézni, hogy mi a jégkorong szabály, van olyan sportág ahol a csapat 25 % lehet más állampolgár (kiv. olimpián).

2013. aug. 19. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!