Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Mikor nyit Sopronban a műjégpá...

Mikor nyit Sopronban a műjégpálya?

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 18:05
1 2
 1/11 anonim válasza:
24%

ott akartok elválni??

v ennek mi köze a váláshoz?? :D

2009. okt. 22. 18:30
 2/11 A kérdező kommentje:
MI van ?? Bocsi de bizos hogy erre akartál válaszolni?
2009. okt. 22. 18:59
 3/11 anonim válasza:

Ez elég durva..eső válaszoló..

Sztem majd novemberbe. Tavaly előtt legalábbis akkor nyílt.

2009. okt. 22. 19:03
 4/11 anonim válasza:
úgy hallottam hogy novmber végén
2009. okt. 23. 20:25
 5/11 anonim válasza:

1.ső vagyok...

ez eddig válás kategóriában volt...:D

2009. okt. 23. 20:43
 6/11 anonim válasza:
100%

Már felállították a Káposztás utcában az aréna mögötti területen a műjégpálya csarnokát és üzembe helyezték a fagyasztógépet is. Mától nyitva a pálya. Az árak: szerdán és csütörtökön ingyenes a korizás, utána 700 Ft. A fedett sátorban hatvanszor harminc méteres műjégpálya (a tavalyinál jóval nagyobb), valamint büfé, ruhatár és korcsolyabérlési lehetőség is várja a kikapcsolódni vágyókat. Délelőttönként – előzetes bejelentkezés alapján – elsősorban iskolás csoportokat várnak, délután és hétvégente pedig igény szerint bárki igénybe veheti a sportolási lehetőséget.

Részletes nyitva tartás: Keddtől péntekig délután három és este fél nyolc, szombaton 11 és 13, illetve 15 és 19.30 óra, míg vasárnap 10–13 és 15–19.30 óra között várják a korcsolyázókat.

Elérhetőségük a következő:

s.jegpalya@gmail.com

A telefonszámot sajnos nem sikerült kiderítenem, ha meglesz, írni fogom ide. :)

2009. nov. 19. 00:10
 7/11 anonim válasza:
Ha van olyan kisebb-nagyobb felnőtt csoport (25-35-ös korosztály), bárki, akinek egyedül unalmas korizni tanulni, vagy csak csúszkálni a jégen és Sopronban lakik, kérem jelezzen, mert egyedül nekem sem jó korizgatni. Köszönöm!
2009. nov. 19. 00:20
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi a kimerítő választ :P

akkor irány korizni :D

2009. nov. 20. 17:32
 9/11 anonim válasza:
Sajnos ez a hír még nem igaz. Csak decembertől sikerül kinyitniuk, bár novemberre tervezték, és tényleg azt írta a net, h novemberbe nyitnak. Kint voltam, el vannak maradva a munkások! A válaszadó nagyon precíz volt, mert ez van a neten, de sajna téves a hír. Tehát nyitás: december eleje.
2009. nov. 25. 07:55
 10/11 anonim válasza:
December 4-én 15 órától kinyitott a pálya. Tegnap voltam, óriási tömeg volt.
2009. dec. 6. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!