Szerintetek késő elkezdeni korcsolyázni?
Figyelt kérdés
13 éves leszek idén és sokan azt mondják, hogy már "lekéstem", inkább keressek valami mást. Műkorcsolyázni szeretnék és hát.. annyira nem vagyok még ügyes..:D Szerintetek??2013. febr. 19. 22:06
1/6 anonim válasza:
Ahhoz, hogy nemzetközi szintet elérj, valószínűleg, igen. De, ha még is korcsolyázni akarsz, lehetsz gyorskorcsolyázó, vagy jégkorongozó.
2/6 anonim válasza:
Dehogy késő, rengeteg klubban lehet korcsolyázni, kezdő tanfolyamok indulnak már felnőtteknek is. azért mondják sokan, hogy lekésted, mert az élsporthoz, 3-6 évesen érdemes elkezdeni az edzéseket, de hobby kategoriás versenyek vannak minden korosztálynak, ha pénzed engedi, akkár 2-3 éven belül indulhatsz magyar ill. külföldi amatőr versenyeken. Aztán meg eldől meddig viszed ebben a sportágban..
3/6 A kérdező kommentje:
És ahhoz hogy élsportoló legyek? Inkább ne éljem bele magam?:)
2013. febr. 20. 17:32
4/6 anonim válasza:
Hát ismerek egy lányt aki 15 évesen kezdte és vb-é második lett, de szinkronkorcsolyában. Műkorcsolyában ez sajnos nemigen lehetséges. Kevés a jégidő ha szeretnél heti 5-6 edzésre járni (ami a min.) akkor a szövetség előtt biznyítani kell, hogy megvan hozzá a szinted. A nélkül csak hobby kategoriában korizhatsz heti 2-3 max. edzéssel, az meg egyértelműen kevés, ahozz, hogy élsportoló legyél. De persze soha nem lehet tudni.. kezd el majd kiderül mi lesz belőled :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Mindenkinek ment a zöld kéz!:DD
2013. febr. 21. 22:05
6/6 anonim válasza:
én 12 évesen kezdtem és fél év után abba hagytam, meg is bántam, de tavaly 16 évesen vissza mentem és jövőre versenyre is megyek. Igaz csak szimpla ugrásokig fogok eljutni, de sose késő elkezdeni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!