Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Snowboard-bakancs helyedt...

E1D1E kérdése:

Snowboard-bakancs helyedt munkavédelmi bakancs?

Figyelt kérdés

Van egy snowboard deszkám és van rá egy tépőzáras kötésem amibe eredetileg egy sí- vagy snowboard bakkancsot lehet befogni, nekem nincs már több pénzem hogy olyant vegyek de van helyedte egy pár magasszáru acélbetétes munkavédelmi bakkancsom.

Használhatom ezt a kötéssel ? (freeride stílusban szeretnék snowboardozni)

Ha nem ajánlott de én mégis összerakom a cuccot akkor milyn károk keletkezhetnek bennem vagy a szerkezetben (deszka, kötés, bakkancs) ?

#snowboard #snowboard-kötés #snowboard-bakancs
2013. febr. 14. 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Rosszabb esetben a bokád is kifordulhat. Meg a munkavédelmi bakancs kiképzése nem jó a deszkázáshoz
2013. febr. 15. 14:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha az egy párat úgy értetted, hogy kb 3 pár, akkor azokat eladhatos, és vehetsz normális snowboard bakancsot, vagy ha csak egyvan annak az árából tudsz venni használtan valamit. Azt meg nem tudom, hogy freeride milyen lessz tépőzárral menni. Az Acélbetétes bakancs és a Snowboard bakancs között ég és föld a különbség!

Én nem ajánlanám, max parszt verziós freeride tudsz vele menni, csak az nagyon veszélyes, egy bakancsban, ha mozog a sarkad akkor az már régen rossz, szar lesz nagyon az élváltásnál :/

2013. febr. 16. 18:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ezt megfontoltam és gyüjtöttem egy kis pénzt használt snowboard bakancsra, elvileg ma meg tudom is venni !
2013. febr. 17. 12:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Remélem örmödet látod majd benne!

Használd egészséggel :)

2013. febr. 17. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!