Ez a snowboard deszka mennyibe kerül (Hervisben)?
Figyelt kérdés
A hervis honlapján láttam snowboardokat, kötéssel, de nem írták oda az árukat. Van egy fekete deszkám, de már elég régi, gondoltam váltok. Nem tudja valaki, mennyibe kerülnek? KÖTÉSSEL EGYÜTT!
köszi. 19L
2013. febr. 13. 11:37
1/2 anonim válasza:
felmentem a Hervis oldalára és nagybetűkkel kivan írva mellé, hogy 22.999 FT :) deszka+kötés
2/2 A kérdező kommentje:
Az Ed Hardysra gondolsz? És vajon az is annyiba kerül, ami az akciós katalógusban van? (4 féle van, lila, csíkos, kék, meg zöld-narancs:D) Head-márkájúak. Vagy lehet, hogy az se tér el az ártól nagyon? Végülis holnap úgy is bemegyek, csak gondoltam hátha itt tudja valaki:)
2013. febr. 13. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!