Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Hóban szoktatok futni? Ha...

Hóban szoktatok futni? Ha igen csajok is?

Figyelt kérdés
Énsem vagyok az az elszánt típus de most kimentem futni egyet, és hóba elég jó, meg sem csúsztam meg tompítja az ütközést is szerintem, csak vissazfelé szembeszél fújt, az volt a gáz.
2013. jan. 18. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Én futok hóban, sárban, szélben, esőben :)

21L

2013. jan. 18. 20:59
 2/7 A kérdező kommentje:
azta :)
2013. jan. 18. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Jó, szakadó hóesésben nem szoktam, meg szakadó esőben :D De ha csak úgy kicsit esik, akkor megyek.
2013. jan. 18. 21:06
 4/7 A kérdező kommentje:
hát ittsem esett meg nagy szembeszél sem volt, csak havas volt az út :)
2013. jan. 18. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is voltam már, és nagyon tetszett. Jó kis nehezített terep, kicsit másképp dolgoznak az izmok. :)

Az időjárás eddig nekem sem volt akadály. Egyszer zuhogó esőben nem mentem ki, de felszerelés kérdése az egész. Nincs rendes esőálló cuccom, ennyi volt a gond.

2013. jan. 19. 17:46
 6/7 anonim válasza:
Nekem semmi gondom nincs az időjárással h ne und magad esetleg vigyél magaddl valakit h legyen társaságod én pl haverommal szoktam nappal este fele meg a kutyámmal!
2013. jan. 19. 21:32
 7/7 A kérdező kommentje:
hát nekem is kéne valaki akivel tudok kimenni mer általába egyedül megyek...
2013. jan. 20. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!