A Városligeti Műjégen kívül hol van még jó koripálya?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek korcsolyázni, és kisebb, nyugodtabb koripályát keresek! Mit ajánlotok?2013. jan. 15. 21:55
1/14 anonim válasza:
Újpesten: www.jegpalota.hu én nagyon szeretem, csak ide járok, hosszú nytvatartás van hétvégente, de tudsz hét közben is és az ára sem horribilis. ja és nem csak télen tudsz itt okrizni hanem egész évben.
2/14 anonim válasza:
Én is szívesebben járnék kisebb,csendesebb helyre,mert folyton esek,meghúzom magam,és azt sem szeretem,ha milliók röhögnek rajtam!! :)
3/14 ivett.seres válasza:
Az Eiffel térnél (Nyugati pu.-nál) is van, legalábbis tavaly volt, de akkor akkorát vetődtem, hogy azóta nem merek odamenni :D
4/14 anonim válasza:
Előző vagyok,akkor lehet,hogy vagy együtt kéne mennünk vetődni,mert az úgy viccesebb, vagy ki kéne találni megoldást, hogy ne fájjunk nap végére mindig! :)
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Én is esek általában, mert nem vagyok profi, de ez még belefér. Viszont pont ezért szeretem én is a tágasabb, szellősebb pályákat, mert ott kevesebb az esély, hogy magamon kívül másban is kárt teszek. :D
2013. jan. 20. 11:43
6/14 anonim válasza:
fú korizás közben hatalmasat estem és baromira meghúztam a derekam :/ mit csináljak a pihenésen kívül vele?:(
7/14 anonim válasza:
Tartsd melegen,ha van rá időd :P
8/14 anonim válasza:
Sportkrém vagy hőtapasz, ez a kettő a leghatásosabb.
9/14 anonim válasza:
Manapság egyre többet lehet hallani róla,gondolom nem véletlenül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!