Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » A Goldeck Sípálya milyen?

A Goldeck Sípálya milyen?

Figyelt kérdés

Hosszú sípályák vannak?

Körülötte nagy hegyek vannak?

2013. jan. 12. 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Épp tavaly voltunk februárban. A pályák inkább haladóknak valók, nagyrészt piros, és az erdei átvezető szakaszok kék lankások. Amikor megérkeztünk, a pályán kívül nem volt nagyon sok hó, de volt valamennyi. A tetőn hatalmas szél fújt, 50 km/h körüli, és -17 fok volt a csúcson. A pályán sok apró kő volt, mert a hóágyúzott havat lefújta a szél, de a lejjebbi pályák nagyon jól síelhetőek voltak és alig buckásodtak, jól karban voltak tartva az utolsó nap egész nap szakadt a hó és előtte éjjel is(a buckák megjelentek, de jó volt a friss porhóban síelni), így a pályán kívülre is merészkedtünk, rengeteg off-piste van, lehet a fák közt csúszkálni. A 8 km-es pálya nem volt sajnos nyitva a völgyig, szívesen kipróbáltam volna. Ha megjön a havazás, amit következő hétre vártak, sanszos hogy ki fog nyitni.

A felvonók gyorsak, kényelmesek, talán 1-2-szer álltak le. A legfelső hütte is nagyon hangulatos, finomak az ételek, és a gőzgombóc is kiváló!

Ez volt az első pálya, ahol Ausztriában jártam, nincs viszonyítási alapom máshoz, de nagyon tetszett, a sílécemen keletkezett karcokat is ki tudták javítani a szervizben utána, nagy kár nem keletkezett benne. Most, hogy lesz hó, szerintem kifogástalanok lesznek a pályák. Ja, és a legfontosabb, szinte csak mi síeltünk, tiszta üres volt minden, a hüttében délben azért voltak, szinte tele, főleg hétvégére az utolsó napokra jöttek, de ez nem volt érezhető, kényelmesen lehetett síelni. Én nagyon ajánlom! :)

2013. jan. 12. 21:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszön szépen a válaszodat!:)
2013. jan. 12. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!