Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Síelt már valaki Chamrousse-ba...

Síelt már valaki Chamrousse-ban? (Franciaország) JÓ?

Figyelt kérdés
Idén szeretnénk ide menni síelni és érdekelne, hogy milyen? Tavaly Alpe d' Huez-t tartományban voltunk és nagyon megvoltunk vele elégedve. Ez jobb hely? ha esetleg valaki lett volna mind két helyen.

2012. nov. 1. 15:49
 1/4 anonim válasza:

Ez is egy kiváló síparadicsom és kirándulóhely. Egyáltalán nem jobb, de minden igényt kielégítő szuper hely. A hivatalos turisztikai oldaluk magáért beszél, sok fotó, leírás és térkép is van rajta:

[link]

2012. nov. 9. 10:05
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :) a honlapjukat már én is néztem, de csak kíváncsi voltam személyes véleményre is, mert nem biztos hogy mindig igazat írnak, meg álltalában a hivatalos honlapon csak jobban fényezik magukat :) de örülök neki hogy a te is jó helynek gondolod
2012. nov. 12. 21:34
 3/4 anonim válasza:

jo hely, mi nagyon szerettuk

kicsit kinottuk ennyi

de amugy pl. eleg kiraly volt hogy kimasztam az apartmanbol at az uton es mar a felvonoban alltam

csak vigyazni kell hogy ne kapj tavoli epuletet...

mert en pl. az F-re mar nem mondanam hogy palyaszallas...

de tavaly jo helyen voltunk mondom :)

kisbolt aranyos

vannak fini sajtjaik

beugettert, tejert harc van!

2013. márc. 9. 00:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. márc. 9. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!