A jéghokisok, műkorisok hol edzenek nyáron Budapesten?
Figyelt kérdés
Konkrét pályákat kérek felsorolni, első sorban olyanoktól, akik sportolóként használják ezeket a pályákat, tehát ismerősek ott, köszönöm.2012. okt. 12. 21:37
1/7 anonim válasza:
a jégpalota nyitva van nyáron is, csak pár hétre zár be.
műkoris ismerősömnek meg nincs nyáron edzés a stadionoknál.
2/7 A kérdező kommentje:
A Jégpalota III. kerület? És a Sportcsarnok a másik hely? Több is van?
2012. okt. 13. 21:46
4/7 anonim válasza:
A gyakorló jégpálya is nyitva van (igaz van pár hét szünet). Egyébként a legtöbb korcsolyázó nyáron edzőtáborban van. Sokan mennek külföldre, de pl. Miskolcon is tartanak nyári edzőtáborokat.
Ráadásul sok pályát nyárra kiadnak, tehát jég van, de közönségjeget nem tartanak.
5/7 A kérdező kommentje:
"A gyakorló jégpálya is nyitva van"
Na, az miaz, hogy "A GYAKORLÓ JÉGPÁLYA"?
Egész Budapesten az összes sportegyletnek összesen egy gyakorlópályája van, ahol edzenek? Vagy mi?:)
2012. okt. 14. 23:49
6/7 anonim válasza:
Ok. elírtam bocs.. Gyakorló jégcsarnok most jobb? A korisok általában pályának mondják, nem tudom ezért miért kell kiakadni. Nincs minden klubnak, Gyakorló Jégcsarnok csak egy van, a Népstadion mellett. Általában ott tartják a műkorcsolya és rövidpályás gyorskorcsolya versenyeket. Budapest egyik legjobb jegének számít. Infó: [link]
7/7 A kérdező kommentje:
A névelőre kérdeztem rá.
És nagyközönség előtt mikor van nyitva?
2015. júl. 23. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!