Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » A jéghokisok, műkorisok hol...

A jéghokisok, műkorisok hol edzenek nyáron Budapesten?

Figyelt kérdés
Konkrét pályákat kérek felsorolni, első sorban olyanoktól, akik sportolóként használják ezeket a pályákat, tehát ismerősek ott, köszönöm.

2012. okt. 12. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

a jégpalota nyitva van nyáron is, csak pár hétre zár be.

műkoris ismerősömnek meg nincs nyáron edzés a stadionoknál.

2012. okt. 13. 19:47
 2/7 A kérdező kommentje:
A Jégpalota III. kerület? És a Sportcsarnok a másik hely? Több is van?
2012. okt. 13. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:
a jégpalota 4. kerület.
2012. okt. 14. 13:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A gyakorló jégpálya is nyitva van (igaz van pár hét szünet). Egyébként a legtöbb korcsolyázó nyáron edzőtáborban van. Sokan mennek külföldre, de pl. Miskolcon is tartanak nyári edzőtáborokat.

Ráadásul sok pályát nyárra kiadnak, tehát jég van, de közönségjeget nem tartanak.

2012. okt. 14. 17:07
 5/7 A kérdező kommentje:

"A gyakorló jégpálya is nyitva van"

Na, az miaz, hogy "A GYAKORLÓ JÉGPÁLYA"?

Egész Budapesten az összes sportegyletnek összesen egy gyakorlópályája van, ahol edzenek? Vagy mi?:)

2012. okt. 14. 23:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ok. elírtam bocs.. Gyakorló jégcsarnok most jobb? A korisok általában pályának mondják, nem tudom ezért miért kell kiakadni. Nincs minden klubnak, Gyakorló Jégcsarnok csak egy van, a Népstadion mellett. Általában ott tartják a műkorcsolya és rövidpályás gyorskorcsolya versenyeket. Budapest egyik legjobb jegének számít. Infó: [link]
2012. okt. 15. 10:15
 7/7 A kérdező kommentje:

A névelőre kérdeztem rá.

És nagyközönség előtt mikor van nyitva?

2015. júl. 23. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!