Ugye más is örül annak, hogy Stéphane Lambiel visszatér?
Figyelt kérdés
:)2009. aug. 1. 13:01
2/11 A kérdező kommentje:
Műkorcsolyázó. De leginkább azoknak a kommentjét várnám,akik ismerik is :)
2009. aug. 1. 14:54
3/11 anonim válasza:
De az az érdekes hogy 2007/2008-as szezonban is versenyzett, leglaábbis vannak eredményei, úgyhogy max 1 évet hagyhatott ki, tehát visszatérésről még szerintem nem lehet beszélni! Egyébként a műkori nekem annyira nem tetszik, de biztos tehetséges a srác így a leírtak alapján, úgyhogy sok sikert neki.
4/11 A kérdező kommentje:
2008 októberében visszavonult,meg sérülései voltak,úgyhogy úgy volt hogy már nem versenyez,csak fellép (ugye ahhoz kevesebb edzés is kell),de aztán mégse :)
2009. aug. 1. 16:36
5/11 anonim válasza:
Én nagyon örülök!!!! szuper! abszolút kedvencem! :D :D
6/11 anonim válasza:
Leirhatatlanul naon örülök!!!!! Ö az abszolut kedvencem!!! Egyszerűen IMÁDOM!!!!:-) Alig várom az olimpiát!!!:-)
7/11 anonim válasza:
borzasztóan szeretem évek óta!!elvarázsol,amikor a jégen van.Miatta szerettem meg a műkorcsolyát:)
8/11 anonim válasza:
a francnak jött vissza... :S
már bocsi...
na mind1...
9/11 anonim válasza:
Én nagyon örülök mert kedvencem:D
10/11 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy idén, a 2011-es EB-n miért nem versenyzett, én csak vártam és vártam... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!