Hol lehet Budán szánkózni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 16:25
1/6 anonim válasza:
mi a dombokon szoktunk,
ja és föntről lefelé.....
3/6 anonim válasza:
értelmes válaszokat kaptál eddig
normafa pl?
4/6 anonim válasza:
12perccel a kérdésed kiírása után megkaptad az első választ.... Talán neked kellet volna időbe kiírni a kérdést?
Majd holnap elmész szánkózni bár, ha máshol is így viselkedel inkább ne menj emberek közé...
5/6 A kérdező kommentje:
viselkedel? :D az első két válaszolót nem szólod le? nekik sólt,mert nem a kérdésemre válaszoltak... 3.nak thx. holnap odamegyek :D
2012. febr. 4. 20:47
6/6 anonim válasza:
Na jól van leszólom őket! Ejjnye bejnye miért nem lehet normális válaszokat adni?:P (Bááár eddig én se adtam, túl hasznos választ.:))
Amúgy igen, Normafa környéke az ideális hely Budán...
Bár ha ott is olyan hófúvás van mint itt (Szabolcs megye) akkor inkább ne menj pláne, ha kisgyerekkel ne. Ilyen hófúvásba kellemetlen dolog még csak kint állni is nemhogy szánkózni. De mondom, azt nem tudom, hogy Budán is ilyen viharos e az idő...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!