Görcsöl a talpam a sícipőben, miért van ez?
Nagyon idegesítő, pedig szeretek síelni, de a cipőben 1-2 óra után elkezd görcsösen fájni a talpam. Ilyenkor ha a szorítókat kikapcsolom, rögtön elmúlik a fájdalom. Aztán ha visszakapcsolom, megint elkezd sajogni egy idő után. Nem meghúzott sícipőben meg nem lehet síelni rendesen ugye.
Pár hete korcsolyáztam, abba a cipőben is jelentkezett a fájdalom.
Vagy ez normális?
Valószinüleg az lehet, mint nálam..
Széttapostam a sícipőmet (már több éves darab), tavaly vettem újat, és azóta az ilyen problémák megszűntek.
A régi nem a megfelelő pontokon támasztotta már alá a talpam ezért 1-2 óra után megőrültem benne.
Szerintem lúdtalpas vagy mint ahogy én is sajnos. Állj mezítláb sima padlóra, és nézd meg, hogy a talpad belső fele leér-e, vagy van egy boltíve?
Jó minőségű és lábhoz illő talpbetét megszünteti a problémát, ment el ortopédushoz, segíteni fog. Nekem is sokkal jobb lett utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!