Mitől tudna mélyülni a hangom?
Figyelt kérdés
22/F Mit tudnátok ajánlani?Kondizom és venni akarok tesztoszteron fokozót.De nem tudom melyiket vegyem meg,lehet mind csak átbaszás.Valaki? ötlet?2011. aug. 12. 09:11
1/15 anonim válasza:
Azért akarsz tesztó fokozót venni, hogy mélyüljön a hangod? WTF?
2/15 bix válasza:
ezt javaslom
biztonságos, gyors, kényelmes, tuti a hatás.
egyébként meg találtál egy új indokot a koxra. gratulálok leleményességedhez.
3/15 anonim válasza:
A tesztoszteron fokozó az miért kox te isten barma?
4/15 bix válasza:
... hallod te most jársz itt először? a fehérjeporok is csak felfújnak ha nem tudnád...
(irónia? nem is tudom. talán? ááá nem.)
5/15 anonim válasza:
Ien a genetikád.. nem tudsz ellene mit tenni. Tesztoszteronszint fokozótól nem fog mélyülni a hangod.. az másra való. A fehérjétől meg nem fogsz felfújódni mert koncentrált kaja és én még oat nem láttam h valaki felfújódott volna csirkehústól. :)
6/15 A kérdező kommentje:
Na igen a teszto fokozó az nem kox, ezt a hülyeséget ne mondja senki.
Szóval nem fog mélyülni a hangom teszto fokozótól?
Szerintem viszont sokat számít. Na mindegy, nem veszek semmit jó vagyok én így.
2011. aug. 12. 16:21
7/15 anonim válasza:
(alkalmi hangmélyülésre!)
Én úgy tudom,hogy a Kréta portól mélyül a Hang( De ezt nem ajánlom,mert nem valami egészséges :) )
Illetve a nagyon hideg whisky-től hallottam még.
8/15 anonim válasza:
neked hormon tartalmú tabletta kell. mondjuk régi fajta fogamzásgátló. úysincs semmi haszna ha fiú vagy és mélyül a hangod. vagy cigizz
10/15 anonim válasza:
Hat ha kb 1 evig minden este elszivsz egy spanglit akkor melyeb lez:) es az legalabb nem bssza szet a hormonrendszered
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!