Szurkea kérdése:
Műkorcsolya elem, a forgás: hogyan kéne megtartani az egyensúlyomat?
Figyelt kérdés
A lendület megvan, de mindig kifordulok. Lehet, hogy rossz helyen van a súlypontom? Vagy mégis, a 6-7 fordulathoz mi kéne?2011. jan. 11. 18:42
1/4 anonim válasza:
Sok, sok gyakorlás. Nem tudom, éveket műkorcsolyáztam, de ez nekem is problémás volt, AZ ugrások mentek, de ez...
Először próbálgasd csak helyből, és csak aztán koszorúból, ha helyből már megy.
2/4 anonim válasza:
A tartás nagyon sokat számít, a hátnak egyenesnek kell lennie és be kell feszíteni a hasizmodat. Emelett fontos, hogy az él melyik részén van a testsúly (nem jó ha hátul van, de az sem ha recéken forogsz).
A gyakorlás nagyon fontos, pár év mindenkinek kell, hogy tökéletes legyen a forgásban az egyensúly.
Sokat segít a talajon is használható valami (bocs, mintha forgástréner lenne a neve, de nem vagyok benne biztos) ami így nézz ki:
3/4 anonim válasza:
kérd meg az edződet, hogy mutassa meg, így elmondani nem olyan egyszerű..
4/4 A kérdező kommentje:
Milyen kár, hogy nincs :S "vidéken" tanulok ugyanis autodidakta módon...
De ha tudsz pécsi edzőt, csak írj!
2011. jan. 28. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!