Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Az ilyen utcai kabátok jók a...

Az ilyen utcai kabátok jók a téli sportokhoz is? (képpel)

Figyelt kérdés

Sí és snowboardozásra nem tudom mennyire megfelelőek:

[link]

[link]

2011. jan. 4. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:
nem tudom, de 30K Ft-ért már egész jó technikai kabátot lehet kapni.
2011. jan. 4. 12:05
 2/5 anonim ***** válasza:
ezekkel jó eséllyel fogsz fázni... Lehet benne síelni meg szánkózni meg mindent amit akarsz, csak nem fogod jól érezni magadat. Ahogy előttem is írták. Gyerünk Hervisbe lőjél magadnak valami tavalyi vagy tavalyelőtti modellt olcsóért, azok "síelésre" vannak kitalálva! (ezek viszont nem)
2011. jan. 4. 14:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Nemsokat érnek, ezek a kabátok nem arra vannak tervezve, hogy órákat tölts fagypont alatt, szélben odakint.
2011. jan. 7. 20:26
 4/5 anonim válasza:
Kényelmes legyen benne a karnak és a törzsnek a mozgás. Többrégetű és sokzsebes legyen. Sajnos csak a síelésre tervezett kabátok a megfelelőek. Tavaly télikabátba próbáltam de ilyen mozgást nem kényelmes benne végezni. Inkább vettem 20 ropiért egy síkabátot. Úgy gondolom ez nem sok érte.
2011. febr. 23. 10:29
 5/5 anonim válasza:
Ja és ha jó pályát kerestek akkor, --Gerlitzen síközpont (Villach tartomány)-- Ausztria!!
2011. febr. 23. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!