Szerintetek van a hónak illata?
Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 19:33
1/9 anonim válasza:
ja olyan hószag van most is b+ :D
2/9 anonim válasza:
Igen.. Finom friss illata van :))
5/9 anonim válasza:
Olyan, mint a víz. Ha tiszta, nincs semmilyen illata.
6/9 anonim válasza:
Magának a hónak nincs, de ha leesik a hó, akkor eltűnik egy csomó illat, és szerintem ezeknek a hiányát azonosítjuk, mint hóillatot.
7/9 anonim válasza:
A víznek is van illata. Hiába mondják hogy nincs, van valami, ami annyira jellegzetesen a tiszta vízé, hogy talán fel sem tűnik.
a hónak is van, de jobban én sem tudom meghatározni, minthogy finom friss, hideg illatú.
8/9 anonim válasza:
csak a szikrázó hópehelynek van illata-- reklámból tudjuk :D
9/9 anonim válasza:
Nos hát szerintem bármelyik másik évszakban több illat van a levegőben. Ilyenkor a kipufogógázt is sokkal kevésbé kötik le a fák (csak rájuk rakódik). Hidegben a földnek sincs igazán szaga.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!