Milyen korcsolyát érdemes venni?
18/f vagyok, szeretnék egy saját korit, eddig mindig béreltem. Milyen márkát ajánlotok, mire kell odafigyelni? Évente 5-15 alkalommal használnám, nem vagyok egy nagy spíler úgyhogy lényegében csak köröznék vele a jégen - bár olyan jégkásakavarós farolást megtanulnék ha lenne kitől :D-
Túl olcsót nem szeretnék de túl drágát sem. 10-20 ezer forint lenne az ideális ( vagy már az is túl olcsó?).
Ezt találtam a neten:
ez akár jó is lenne?
Powerslideról annyit hallatom hogy görkorikban nem gyárt rosszakat-gondolom jégkoriban sem. Ez meg 20 ezerről van leárazva 10re... Nem utolsó sorban méret is van belőle ( 45-46-os a lábam) és jól néz ki -bár ez lehet kissé laikus érv:D
Sokan ajánlják a NikeBauert, de azokból is az olcsóbb lenne jó nekem, ami kb annyiba kerül mint ez, akció nélkül. Annyival jobb lenne egy árban?
felejtős...korit, már ennyi idősen "örökre" veszed!
CSAK Bauer vagy CCM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!